Trăiește bucuria de la
A la Zetta!

  • Look natural
  • Estompare cearcăne
  • Frunte fără riduri
  • Redefinire pomeți

Păstrează-ți experiențele, șterge ridurile!

Bine realizate, injectările cu acid hialuronic și toxină botulinică redau fizionomiei feței un aspect plăcut, neted, tineresc.

Fiecare an ce trece ne îmbogățește cu experiențe și amintiri, dar, din păcate, ne schimbă vizibil fizionomia, ceea ce ajunge să ne influențeze negativ starea de spirit.

Un look proaspăt, natural, aduce cu sine o vizibilă îmbunătățire a tonusului interior. De aceea, tot mai multe persoane, de ambele sexe, apreciază beneficiile pe care injectările cu acid hialuronic și toxină botulinică le aduc.

Procedurile de injectare cu acid hialuronic și toxină botulinică pot face încă un lucru remarcabil: ne pot evidenția trăsăturile feței, îmbunătățindu-ne aspectul și reflectându-ne personalitatea.

De ce să alegi Zetta pentru procedurile injectabile?

Experiența echipei noastre medicale este o garanție că vei beneficia de proceduri medicale realizate cu înalt profesionalism. Este vorba despre fața ta și nu ar trebui să-ți fie indiferent cine aplică aceste proceduri.

Substanțele și materialele medicale folosite sunt de cea mai înaltă calitate, folosim doar branduri premium.

Reușita oricărei proceduri estetice ține și de confortul pe care îl ai în timpul aplicării acestora, iar la Zetta te vei bucura de un mediu relaxant, un spațiu respirând siguranță și eleganță și de toată disponibilitatea echipei noastre.

Fiecare pacient este unic, de aceea e important ca un medic experimentat să stabilească cantitatea și tipul de substanță injectate.

Toate întrebările tale vor primi răspunsuri competente. Zâmbetul și-un strop de empatie sunt atribute Zetta, recunoscute de toți pacienții noștri.

Vezi rezultatele procedurii

Echipă medicală
experimentată

Abordare
individualizată

Materiale
performante

Rezultate constant
remarcabile

Cui îi sunt recomandate injectările cu acid hialuronic și toxină botulinică?

Injectările care îți evidențiază trăsăturile, cum ar fi buze mai pline, mai bine conturate sunt recomandate la orice vârstă adultă.

Cele mai bune rezultate se obțin atunci când dorințele tale sunt în acord cu datele fizionomiei tale. Este ceea ce noi, la Zetta, recomandăm întotdeauna: respectarea unui look natural, fără exagerări.

Ștergerea ridurilor prin injectări cu acid hialuronic și toxină botulinică se adresează tuturor celor care își doresc să-și păstreze un chip proaspăt, armonios, care să exteriorizeze tinerețea interioară, pe care cei mai mulți dintre noi o păstrăm, întreaga viață, intactă.

La Zetta, ne bucurăm de fiecare dată când oferim pacienților noștri bucuria unui chip luminos, tineresc.

Cunoaște-i pe medicii Zetta ce aplică proceduri de injectare


Warning: urlencode() expects parameter 1 to be string, array given in /home/clinicazetta/public_html/lp.clinicazetta.ro/wp-includes/formatting.php on line 5683

Întrebări frecvente și răspunsurile lor:

Când voi putea ieși la o întâlnire după o procedură de injectare?

Recomandăm ca, în cazul în care aveți un eveniment important și doriți să apelați la injectările cu acid hialuronic sau cu toxină botulinică, să programați procedura cu minimum 2 două săptămâni înainte. Vânătăile și efectele apărute post-procedură diferă de la un pacient la altul, în funcție de cât de friabilă este vascularizația.

Când e cel mai bine să programez injectările?

E bine să știți că, în cazul femeilor, înainte sau în timpul perioadei menstruale, pacienta se poate învineți mai tare în zonele injectării. Vorbim de echimoze, care pot apărea în urma injectării, nu de hematoame sau de alte reacții care ar putea duce la deformări faciale.

În cazul în care nu voi repeta procedurile de injectare, “mi se va lăsa fața?”

Răspunsul este clar: “Nu!”. Dacă veți renunța la repetarea procedurilor de injectare, fața va avea aspectul normal, pe care l-a avut înainte de realizarea procedurilor de injectare. Deci, nu trebuie să vă temeți de o “cădere a feței” în momentul întreruperii injectărilor cu acid hialuronic sau toxină botulinică.

Sunt diferențe între procedurile de injectare aplicate femeilor și bărbaților?

Nu există diferențe în abordare, tehnica este aceeași.

Este, însă, posibil ca volumul de substanță folosită să difere, în cazul bărbaților fiind uneori nevoie de o cantitate mai mare, deoarece aceștia pot avea șanțurile nazogeniene mai accentuate.

Totuși, acest lucru nu este o regulă, cantitatea de substanță folosită fiind influențată de regulă, de vârsta pacientului, (indiferent de sex) și de calitatea pielii.

Costuri proceduri de injectare

Prețul procedurilor de injectare cu acid hialuronic sau toxină botulinică este de 300 euro/ml.

    Cere o programare la Spitalul Zetta

    Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.